HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

Artkartell Műtárgyvásár

2022.11.14. 11:48 PP Center Üzleti Központ

Fektess kortárs műtárgyakba!
Gyere el és nézd meg az Artkartell meghívott művészeit felvonultató vásár színes és szellemes, néhol ironikus vagy álmodozó és gondolatébresztő tárlatát.
Használd ki 10 éves tapasztalatunkat és vásárolj műtárgyakat kedvező áron szakembereink gondos és látványos szelekciójából.
Figyelem! A kiállított műtárgyak listája a vásár ideje alatt folyamatosan frissül. Az eladott műtárgyak helyére újak kerülnek. Érdemes többször is benézni hozzánk!
l-artkartell-kari-1200x628.jpg
Helyszín: Artkartell - PP Center Üzleti Központ
1033, Szentendrei út 93. Bejárat a PP Center főkaputól jobbra 20 méter.
Nyitvatartás: November 22-26., 10:00-20:00 óráig
Várunk szeretettel és műtárgyakkal, melyekre befektetésként tekinthetsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr2017978234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása