HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

"VÍG VÉGJÁTÉK"

2013.10.30. 15:49 PP Center Üzleti Központ

Mundruczó és a PROTON színház a PP Centerben

A kegyetlenség humoros formában, az operett könnyedségével jelenik meg a színpadon Mundruczó Kornél legújabb darabjában. A Proton társulat Demencia című darabját a PP Center Üzleti Központ egy 1300 nm-es csarnokában próbálta kész díszletben. A termet a társulat a PP Center "Használd a teret" pályázatán nyerte.

 

 


"A műfenyők, az omladozó falak, a töménytelen izzómennyiség, a real time kamerafelvételek, az újra és újra felcsendülő What the world needs now is love című popsláger, a meztelen testek és a mindent átitató vér látványa régi ismerősökként köszöntenek, és biztosítanak arról, hogy Mundruczó-rendezést látunk. De valami nem stimmel: szokatlanul víg a játék."

Forrás: http://szinhaz.net/index.php?option=com_content&view=article&id=36831%3Aantal-klaudia-vig-vegjatek&catid=13%3Aszinhazonline&Itemid=23

Demencia (Proton Színház)

Díszlet/jelmez: ÁGH Márton. Dramaturg: PETRÁNYI Viktória, THURY Gábor. Zene: SZEMENYEI János. Rendezőasszisztens: CSATÓ Zsófia. Rendező: MUNDRUCZÓ Kornél.
Szereplők: NAGY Ervin, RÁBA Roland, WÉBER Kata, MONORI Lili, TEMESVÁRI Balázs, TÓTH Orsi, BÁNKI Gergő, KATONA László.

A Proton Színház gyártásában készült Demencia még kétszer lesz látható Magyarországon: november 11-én és 12-én a Trafóban, aztán külföldi turnéra indulnak. November 19-én és 20-én Münchenben játsszák, november 28-án és 29-én Bordeaux-ban, decemberben Pécsen lesz látható december 14 és 15-én, majd márciustól Berlinben turnéznak. A Demencia számos külföldi színházzal koprodukcióban készült, ezek: HAU Hebbel am Ufer, Theatre National de Bordeaux Aquitaine, HELLERAU - European Center for the Arts; Festival De Keuze/Rotterdamse Schouwburg; Noorderzon Performing Arts Festival; SPIELART Festival; Festival Automne en Normandie; Maria Matos Teatro Municipal; Künstlerhaus Mousonturm; Kunstenfestivaldesarts. 

Szólj hozzá!

Címkék: színház támogatás kulturális pályázat pp center Mundruczó pp center üzleti központ kulturális projekt Demencia

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr185536306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása