HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

Színház a PP Center Üzleti Központban!

2013.05.03. 12:05 PP Center Üzleti Központ

A PP Center Üzleti Központ „Használd a teret!"  lyázaton nyert támogatást Goda Gábor társulata, az Artus. Az 1985 óta működő együttes munkája során egyre fontosabb szerepet tölt be a tér, amelyben nem „csak” a produkció, hanem a művész és a néző kapcsolata is megszületik.

A PP Center Üzleti Központban kiadó helyiségei közül egy nagy belmagasságú multifunkcionális csarnokban
adták elő az "Ulysses nappalija" című, közösségi tánc színházi performanszot.

Az ellentmondásokban rejlő teljesség, az örök visszatérés mítosza, és a belső világunkban zajló odüsszeuszi utazás és hazatérés-élmény interpretációja jelenik meg a kortárs darabban.

A Hungarian Showcase (nemzetközi színházi bemutató) program keretében Goda Gábor rendező és alkotótársai több mint 500 nm-en rendezték be a vendégek számára az „alkalmi nappalit”. A nézők soraiban külföldi színházi szakemberek, producerek és kritikusok foglaltak helyet, akik a legjobb magyar előadások közül válogathattak a showcase-en. 

ulysses_gyertya_web_1.jpg

A hatalmas tér, melyet a PP Center biztosított az Artusnak, fontos szerepet kapott az előadásban; a táncos-színészek és a közönség közötti határok megszűnnek, alkotók és nézők közvetlen közelségben, mindannyian szereplőivé válnak a kialakuló mítosznak.

hinta.jpg

 

Szereplők: Kocsis Gábor, Nagy Ágoston, Bodóczky Antal, Boross Martin, Debreczeni Márton, Fischer Balázs, Goda Gábor, Gold Bea, Nagy Csilla, Téri Gáspár, Tucker András, Virág Melinda           

Produkciós munkatárs: Rácz Anikó

Rendező: Goda Gábor

A "Használd a teret!" pályázaton továbbra is folyamatosan lehet pályázni kulturális projektek megvalósítására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr115252922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása