HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

Új pályázati támogatások

2013.04.15. 17:45 PP Center Üzleti Központ

ÚJ PÁLYÁZATOK A PP CENTERBEN - AKÁR 100%-OS BÉRLETI DÍJ TÁMOGATÁS!

 

A PP Center Üzleti Központ két új pályázattal bővítette pályázati kiírásait.

A 2012-től sikeresen működő kulturális (Használd a Teret Pályázat) és közösségi projekteket (Közösségi Projekt - Pályázat), valamint a képzőművészeket támogató (Partizán Műterem és Galéria Pályázat) pályázatai mellett, 2013. áprilisától a sport és az innováció is teret kap az óbudai kulturális központ kiadásra váró helyiségeiben.

A „Teret adunk a sportnak - Pályázat”-on sportegyesületek, szabadidősport és sport rekreációs tevékenység támogatására, a „Teret adunk az innovációnak - Pályázat”-on pedig az innovációs projektek, szabadalmak és kutatás fejlesztés támogatására lehet pályázni.

Az elnyerhető támogatás a megvalósításhoz szükséges ingatlan használata, akár 100%-os bérleti díj kedvezménnyel.

A kiadó iroda, raktár, stúdió és multifunkcionális helyiségek mellett, nagy belmagasságú, felújított ipari csarnokok használatát is  megnyerhetik a pályázók.

 

A részletes pályázati kiírás elolvasható ás pályaművek feltölthetőek a PP Center Facebook oldalán. Bővebb információ és segítség facebook@ppcenter.hu címen kérhető.

 

sport2.jpg      innovacio1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr385228151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása