HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

Használd a teret! - Új pályázat kulturális projektek megvalósítására

2012.08.04. 16:11 PP Center Üzleti Központ

Használd a teret! - Pályázat

A PP Center Üzleti Központ 2012. július 20.-tól új pályázatot írt ki, mely kulturális projektek számára nyújt támogatást. A pályaművek beadása folyamatos, tehát nincs meghatározva végső beadási határidő.

A pályázók a PP Center Üzleti Központ kiadó helyiségeinek használatát nyerhetik meg kulturális projektek előkészítésre és megvalósításra pl. színház, tánc, cirkusz, film vagy videó klip forgatás, fotózás, divatbemutató, alkotóműhely, tanfolyam stb.

További információ, pályázat beadása, beérkezett projektek...

social media myhts.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr1004695599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása