HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

A kis bajnok

2012.07.16. 16:36 PP Center Üzleti Központ

IMG 5566Yam 11 éves kenu versenyző, a PP Center Üzleti Központ kölyök szponzoráltja. Ismerje meg személyes élményeit az általa írt beszámolókon keresztül.

Hajrá Yam!

Budapest Bajnokság 2012

PC2 - kölyök - 2000 m

Eldar Yam - Horváth Dávid

Felkészülés: Erre a versenyre nagyon keveset tudtunk készülni mert csak 1- héttel a verseny előtt tudtuk meg hogy ki-kivel indul együtt.Habár ez a hét elég kevés volt de ennek ellenére becsületesen hajtottuk végig hisz tudtuk hogy az ellenfeleink OB-t nyertek és az elvárások is nagyok méghozzá az abszolút győzelem.

IMG 5579

kenu

A verseny: A vízre szállás előtt nagyon ideges voltam és a társam is de, mikor már nem izgultam csak az adrenalin elhatalmasodott rajtam.Végre rajt volt nem sikerült túl jól de azért nem búsultunk hajtottunk végig sikerült hamar előnyre szert tennünk így nem féltem hogy a fordulónál elrontjuk és elmennek beérhetetlenül a következő 10-percben végig hajtottunk egy adott tempóban aztán az utolsó 100-méteren szinte levegő vétel nélkül hajráztunk.Vége nyertünk méghozzá 1,5 hajóval az ellen fél előtt.Miután kiszálltunk rengetek gratulációt és dicséretet kaptunk ez jól esett.

Remek verseny volt élveztem és megérte a kemény munka.

Eldar Yam

IMG 5666

Szólj hozzá!

Címkék: sport kölyök támogatás kenu yam pp center pp center üzleti központ kajakkenu yam eldar

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr114660094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása