HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

Gratulálunk a Közösségi Projekt pályázat első nyertesének, a PROTON SZÍNHÁZNAK!

2012.04.11. 12:34 PP Center

A PP Center Üzleti Közösség Facebook oldalán továbbra is folyamatosan be lehet adni pályázati projekteket három témában: Közösségi Projekt pályázat, Térnyerő Pályázat, és Partizán Műterem pályázat.

A 2009-ben megalakult PROTON SZÍNHÁZ a Cannes-i Fesztiválon és a FIPRESCI (Filmkritikusok Nemzetközi Szövetsége) által is díjazott, fiatal film- és színházi rendező, Mundruczó Kornél független színházi munkáit menedzseli. A társulat előadásában jelenleg két darab a FRANKENSTEIN-TERV, és a NEHÉZ ISTENNEK LENNI látható.

A Közösségi Projekt Pályázat segítségével a társulat a PP Center Üzleti Központ egyik nagy belmagasságú stúdiójában készülhet az új darab bemutatójára. A SZÉGYEN című színdarab főbb szerepeiben Láng Annamáriát, Monori Lilit és Zsótér Sándort láthatjuk majd. A darab nemzetközi premierje 2012. május 17-én, Bécsben, az Ünnepi Hetek keretében lesz. A bemutatót követően a társulat nemzetközi turnén mutatja be a darabot a koprodukciós partnerek fesztiváljain.

A SZÉGYEN, mint a legtöbb Mundruczó Kornél által rendezett darab, a valóság és a színház közti határokat feszegeti. Társadalmi korrajz, melyben a szélsőséges helyzetbe kényszerített szereplők emberi mivolta kérdőjeleződik meg. A lineáris történet a napjainkban népszerű reality-showk keretét használja fel. A darab a rendező és a színészek közös kreatív reflexiója a társadalomra.

proton borito.jpg

Mundruczó az alkotói gesztusok széles tárházával életre kelti jelenünk általános, minden generációt érintő problémáját: az ellentétek és szélsőségek fokozódását korunk demokráciájában.

Mundruczó Kornél neve önmagában is garancia a minőségi szórakozásra. A darabban megjelenített társadalmi és lelki problémák mind a hazai, mind a külföldi nézőkben önreflexiót és szociális érzékenységet, illetve a társadalmi értékrend felülvizsgálatát váltják majd ki.

A PP Center célja, hogy a kulturális életet színesítő hasonló művészeti projekteket, a képzőművészeket és az ígéretes üzleti projekteket pályázati úton támogassa, teret biztosítva a megvalósuláshoz. A támogatást nyert pályázókat minden eszközzel segítjük a siker elérésében.

Szólj hozzá!

Címkék: színház stúdió kiadó ingatlan pp center pp center üzleti közösség kiadó ingatlan óbuda Mundruczó színházi próba

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr864381056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása