HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

PP Center Üzleti Közösség

2012.04.02. 15:22 PP Center

PP Center Üzleti Közösség a Facebookon

Dinamikus üzleti közösség

Nyitott online közösségi teret hoztunk létre a Facebook-on, ahol a PP Center Üzleti Központ területén bérlő vállalkozók, és az üzleti közösségükhöz kapcsolódó más vállalkozások is bemutatkozhatnak, kedvezményes termékek és szolgáltatások meghirdetésével bővíthetik ügyfélkörüket, és támogatást pályázhatnak meg projektjeik megvalósításához. Célunk, hogy elősegítsük bérlőink bevétel-növekedését, és ösztönözzük a vállalkozói szinergia kialakulását.

 

Pályázatok üzleti és kulturális projektek, illetve képzőművészek számára

A PP Center Üzleti Központ nem csak profitorientált vállalkozások projektjeit támogatja, hanem pályázati támogatást nyújt kulturális projektek és képzőművészek számára is. Az aktuális pályázatok a Facebookon a Pályázatok menüpont alatt megtekinthetők.

CrowdControlHQ.jpg

 

Miért jó?

A PP Center egy új, ingyenes online szolgáltatást nyújt üzleti közösségének, mely a vállalkozói szinergia kialakulását és az online kommunikációt serkenti.  A PP Center területén a bérlők között már kialakult egy offline közösség. Ez a meglévő közösség a tagok érdekében online tovább bővíthető. Minden vállalkozásnak megvan a saját ügyfélköre és közössége. Ha az egyes vállalkozások összevonják közösségeiket, akkor egy sokkal nagyobb közösség tagjaivá válhatnak és új üzleti kapcsolatokat építhetnek ki.

 

Mit adunk? - Teret adunk törekvéseinek!

 

Közösség építés és környezet fejlesztés

 

  1. Közösségi kommunikáció
  2. Pályázatok
  3. Kulturális projektek támogatása
  4. Képzőművészek támogatása
  5. Induló projektek támogatása
  6. Közvélemény kutatás
  7. Továbbképzések
  8. Kulturális és Közösségi programok

Kommunikációs felületet biztosítunk a vállalkozásoknak!

 

  1. A Vállalkozóknak menüpontban regisztrált vállalkozások megjelennek a Termékek és Szolgáltatások menüpont alatt
  2. A regisztrált vállalkozások bármilyen marketing célú üzenetet közzé tehetnek az Idővonalon, képeket és videókat tölthetnek fel a PP Center Üzleti Közösség Facebook oldalára
  3. A regisztrált vállalkozások blog bejegyzést tehetnek közzé a PP Center Üzleti Közösség blogján, ha elküldik nekünk a megjeleníteni kívánt anyagot a facebook@ppcenter.hu címre.

 

1.    

A közösség célja

A közösség tagjai szavazataikkal és hozzászólásaikkal szerepet kapnak a pályázati projektek kiválasztásában és környezetük alakításában. A PP Center fejlődésének útját így az itt dolgozó emberek és az itt működő vállalkozások alakíthatják.

A közösség tagjai nemcsak kedvezményesen vásárolhatnak, hanem saját Facebook profiljukon keresztül értesülhetnek közvetlen környezetük aktuális híreiről, a pályázatokról, az új termékekről és promóciókról, az eseményekről, a termék és szolgáltatás kínálatról stb. Aktív részeivé válnak egy dinamikus közösségnek, melynek legfontosabb összetartó ereje az információ áramlás, a segítségnyújtás és a közös érdek.

 

Éljen az új lehetőségekkel, melyeket a PP Center Üzleti Közösség nyújt Önnek!

 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás pályázat iroda stúdió raktár loft kiadó ingatlan pp center pp center üzleti közösség kiadó ingatlan óbuda

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr704356089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása