HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

HOL ÉLSZ TE ? - kiállítás

2014.09.09. 22:01 PP Center Üzleti Központ

A mindennapi problémák szűk spektruma és az egyre szélsőségesebb szakmai specializáció elvonja a figyelmet az önreflexióról nemcsak egyéni, hanem társadalmi szinten is. Nincs időnk magunkat történelmileg elhelyezni, nincs időnk azzal foglalkozni, hogy honnan jöttünk, hová tartunk, és hol is vagyunk egyáltalán.

Nemcsak mi válunk közönyössé a környezetünkkel és történelmünkkel szemben, hanem a társadalom is közönyös velünk szemben. Mi van az egyén szerepe, funkciói mögött, és mi marad belőle, amikor szembesül a tömegek nézőpontjával?

Kiállító művészek : Huszti János, Babos Zsili Bertalan, Florian Lang és Szabó Klára Petra
Kurátor : Pátkai Marcell

 

A Kunst an der Grenze és a Partizán Galéria közös kiállítása
Helyszín: A-8380 Jennersdorf, Bahnhofring 17

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr686647403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása