HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

DŐL A BÁLVÁNY !

2014.08.29. 09:07 PP Center Üzleti Központ

Kiállítás & Bálvány & Fogadás
2014. szeptember 12. péntek, 17:00.

 A  Gallery Weekend programjához  a Partizán Műterem és Galéria  csatlakozik külsős helyszínként Szeptember 12.-én. Nyitott műtermek, gondolatébresztő kiállítás, és fogadás az első GWB alkalmából! 

Budapest legdinamikusabban bővülő Műteremkomplexumában, a Partizánban (www.partizan.hu) Pénteken 5 órától, nyitott műtermekben fogadnak a művészek, és személyesen fedik fel előtted a műtermek kincseit.
Este 7 órától a 450 négyzetméteres Partizán Galéria pop-up kiállítását tekintheted meg a Partizánban alkotók legfrissebb, válogatott munkáiból. A megnyitó után Buli hajnalig.

Kiállító   művészek / Bálvány döntögetők: Babos Bertalan Zsili, Bánki Ákos, Batykó Róbert, Dallos Ádám, Ezer Ákos, Horror Pista, Huszti János, Karácsonyi László, Keszeg Nándor, Koszorús Gergő, Ladanyi-Tóth Miklós, Makai Mira, Molnár Levente, Kárpáti János Iván, Nemes Anna, Pap Ramóna, Szalay Péter, Veres Balázs
Kurátor : Bánki Ákos
Megnyitja: György Péter, esztéta
Fellépők:   Gazsi Rap Show, Nappalhugom ( Oltai Kata&Vida Vera)

Partizán Műterem és Galéria
PP Center Üzleti Központ
Budapest, Szentendrei út 95.
Megközelítés: Szentendrei HÉV-vel Kaszásdűlő megálló (10 perc a Batthyánytól)
Helyszínre érkezve kövesd a Fehér Nyulat!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr716645679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása