HTML

PP Center Üzleti Központ

PP Center Üzleti Központ: kiadó üzleti ingatlanok, pályázatok, kedvezmények, vállalkozói szinergia, induló projektek támogatása. Dinamikus üzleti közösség, melyet a kölcsönös segítségnyújtás és a közös érdek tart össze. www.ppcenter.hu www.facebook.com/ppcenter.hu

Friss topikok

Új kulturális központ Óbudán

2012.12.18. 23:19 PP Center Üzleti Központ

CrowdControlHQ.jpg

 

A PP Center Üzleti Központ 2012. januártól kulturális projektek megvalósítására, és képzőművészeknek műterem céljára pályázati támogatásként felajánlotta a területén kiadó helyiségeket. Három különböző pályázaton keresztül lehet elnyerni a kiadó irodák, stúdiók vagy raktárak használati jogát. A PP Center így az éppen üresen álló tereket kulturális élettel tölti meg és mecenatúrájával egy új központot teremt a művészetek számára Óbudán.

 

A Partizán Műterem és Galéria pályázata képzőművészeknek biztosít műtermeket fizetési kötelezettség nélkül. A találó Partizán név arra a működési elvre utal, hogy amennyiben egy helyiség kiadásra kerül, az ott dolgozó művészek átköltöznek a PP egyCenter egy másik épületrészébe vagy épületébe.be a PP Center-en belül. Az idénei évben 10 képzőművész kapott műtermet: Babos Zsili Bertalan, Benkő Katalin, Benkő Lilla, Gubacsi Gábor, Huszti János, Khaldoon Daoud, Sánta Kristóf, Szabó Kristóf, Tarka Niko és Vass Sándor.

A Partizán a legjobb munkákat „A tér mint inspiráció” című kiállításon mutatta be a nagyközönségnek a PP Center 1200 négyzetméternm-es csarnokában, ahol az óriási térben nagyon jól érvényesült a festményekből, szobrokból és installációkból álló gazdag tárlat. További információ a www.partizan.hu oldalon található.

 

A másik két pályázatot gazdasági társaságok, jogi- vagy akár magánszemélyek számára írták ki.került kiírásra. A nyertesek a PP Center kiadó helyiségeit használhatják projektjeik megvalósítására.

Szerteágazó témakörökben érkeztek pályaművek és sok figyelemreméltó kulturális projekt van már a tervezés, és előkészítés fázisában.

 A „Használd a teret! – Pályázat”-on színházi-, cirkuszi- és táncművészeti előadások, folyami régészeti és más alternatív projektek is pályáztak.

2012-ben a Péterfy Bori és Love Band feat Sena „Csodaidő” című számának videó  klip forgatása már megvalósult. Támogatást nyert továbbá Mundruczó Kornél és a Proton Színház társulata, akik a PP Center egy nagy belmagasságú kiadásra szánt ó stúdió helyiségében próbálták a „Szégyen” című, nemzetközi koprodukcióbankoprodukcióban készült előadást.

A „Közösségi Projekt”- pályázatra is folyamatosan be lehet még adni pályaműveket. A projektekkel szembeni elvárás, hogy a PP Center Üzleti Központ vállalkozói közösségét, és a bérlők közti szinergiát építsék és erősítsék. Az egyik pályázó például egy játszóházzal egybekötött családi napközi megnyitásáhozban nyert támogatást.

 

A régi textilgyárból létrehozott üzleti központ az igényes épület felújításoknak és belsőépítészeti átalakításoknak köszönhetően divatos székhellyé vált a cégek számára, és most a PP Center mecenatúrájának köszönhetően a kultúra is jól megérdemelt, előkelő helyre költözik.

TEKINTSE MEG A FÉNYKÉPEKET!

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó ingatlan pp center pp center üzleti közösség kiadó ingatlan óbuda újrahasznosított gyárépület

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr814972401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása